Framtidsprojekt.

29 Jan

Vi har börjat på ny termin nu. Nu för tiden går terminerna på universiteten in i januari. Inte för att vi får mer CSN i december för det men jaja.
Vårt nya block nu handlar om globalisering. Det är intressant att titta på teorier kring globalisering och vad det faktiskt är.
Upplägget ser ut som så att vi väljer en seminarieserie och utifrån dom plockar vi själva ihop grupper om 4-6 personer som vi sedan gör projekt med.
Nu har vi introducerande seminarieveckor sen några veckor medieboxar alltså ljud, video eller utställning. Jag har äntligen utställning nu vilket jag älskar. Audio är förvisso roligt och det är en jävla konst att göra radio men utställning, det är min form av kreativitet.

Men, åter till dessa projektgrupper. Jag och E som jobbat ihop i typ alla grejer sen slutet av förra läsåret ville fortsätta så. Ingen annan ville dock ha oss. Haha. Så vi är två och vi får väl se om vi får förbli det in i projekten eller om någon grupp som ej vill ha oss ska tvingas plocka in oss i en grupp där saker förmodligen redan blivit bestämda. Jag hoppas såklart på att få vara bara vi.
Vi jobbar väldigt bra och vi har båda hög ambitionsnivå på det vi gör. Resten av vår seminariegrupp är folk vi inte känner eller inte har särskilt mycket gemensamt med och efter vår förra projektgrupp som kan sammanfattas med Dålig Stämning skulle det va guld värt att bara va vi två. Säkerligen mer jobb men också bättre planerat, bättre koll på vad den andra gör, diskussioner där en inte behöver trippa på tårna för att nån ska bli sur… Ni hör ju. Världens dröm!

Vi får som sagt se, men vi har redan börjat smida planer om interaktiva, flerformiga utställningar.

Känner mig så jävla fylld av inspiration och pepp. Vår lärare skulle understryka i diskussioner med de andra lärarna hur vår sits ser ut med redan formade grupper, för även han tyckte att vi borde få jobba bara vi.

Jag får det kanske att låta som att vi är alldeles oönskade, vilket väl iofs är sant, men vi kanske inte har tagit massa kontakt för att få ihop en grupp förrän i sista stund. Av lite olika anledningar.

Så, vi får väl se. Imorgon bitti ska jag ta en titt på uppgiften för veckan och se om det går

att göra på

olika håll för farmor och farfar kommer hem till Vena imorgon och stannar tills lördag. Skulle va fint att få säga hej till dom!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: