Veckan.

14 Jun

image

image

image

image

image

image

För en vecka sen upplevde jag magi i Göteborg tillsammans med nästan 70 000 till. Jag och Martin hade turen att bli insläppta till området längst fram och jag kan ha gråtit då. Jag grät när Håkan stod där och sjöng Nu kan du få mig så lätt och Det är jag så jag säger det. Jag grät när han öppnade med Tro och tvivel. Jag grät vid fyrverkerierna och när hela Ullevi blev till ett hav av stjärnor.

image

image

image

I måndags började min sommarkurs i Vadstena. Vi är fyra stycken som går den, alla från KSM. De andra är dock tvåor så inte folk jag känner sen innan. De första dagarna var ganska lata, men nu börjar det bli mer. Vadstena är så jävla vackert och fyllt av historia. Vi har strövat runt i den lilla staden mycket den här veckan.

image

I torsdags var vi på landsarkivet och det är helt enormt hur mycket böcker det finns där, från ca 1500 och framåt. Journaler, kyrkoböcker och ännu mer. Här är den största boken på hela stället. En räkenskapsbok för ett helt år. Alltså, kvitton typ. Kul.

image

Nu är jag påväg till Uppsala för att träffa Hysterikorna och ha årsmöte. Förutom det tänker jag också spendera så mycket tid jag kan i solen för att åtgärda denna hemska glasögonbränna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: