Dagarna går.

3 Feb

Helgen har varit lite sjukdom och mycket mys med liten hund. Jag blev sjuk för andra gången på två veckor vilket känns sådär kul. I onsdags vaknade jag och mådde skit och framåt kvällen var det bättre men vaknade med feber igen på fredagen vilket gjorde att jag inte jobbade i helgen. Så bra det var för nu känner jag mig helt bra, inte bara okej.

Dessutom gjorde det att vi kunde ha hunden i helgen medan mor och far besökte lilla Eira i Stockholm. Vi vill inte riktigt ha honom ifall vi inte kan vara hemma hela tiden sen han tydligen skällde för fullt i fem timmar så grannen ringde hyresvärden förra gången. Det här huset är lite för lyhört för hans bästa.

Hur som helst, det har varit härliga promenader i det fantastiska solskenet. Som en försmak av våren och jag älskar det. Jag tror inte att våren är påväg än, verkar till slut ha lärt mig att vintern alltid slår tillbaka så jag försöker bara njuta av att den faktiskt kikar fram ibland.

Jag har tulpaner i varje rum och gah~ just nu känns allt ganska fint. Fick upp mitt blombord jag fick i julklapp också nu när föräldrarna kom förbi och nu måste jag införskaffa lite fler blommor att sätta på det.
Är så väldigt sugen på att göra om lite här hemma nu och efter att vi möblerade om i sovrummet har jag insett att vi faktiskt kan slänga in även Martins skrivbord i sovrummet och därmed öppna upp vårt vardagsrum lite mer.
Vi har ju gömt Martins skrivbord bakom en såndär stor IKEA-hylla och en vikvägg och tanken är nu att ta in skrivbordet i sovrummet, flytta bak bokhyllan och ställa in matbordet. PEPP!
I köket ska vi sätta in ett mindre bord. I och med detta ångrar jag att jag gav bort mitt bord vi hade i kollektivet till Karro, menmen, det finns ett rött fantastiskt bord som är morfars som han inte använder som jag tänkte höra om jag kunde få. I och med ett mindre bord i köket får vi också mer plats där och kanske möjlighet att sätta micron på nåt litet bord istället för att det ska ta upp en massa plats på våra få bänkar. Dessutom innebär ett till matbord fler stolar och möjlighet att ha middagar för massa folk där alla får sittplats! YAY! Jag vill bara fixa allting NUNUNU! Vet inte hur pepp Martin är på att möblera om imorgon när han ska sitta med sina distanskurser, men om jag kan lyckas hitta den där superlånga modemkabeln får han faktiskt ta sig tiden för åh~ vill bara fixa nu.

Har äntligen lagt upp våra soffbord och sängbord på tradera också så vi slipper ha möbler stå i ett hörn och ta plats här hemma. Har nu också lovat oss själva att aldrig köpa saker vi inte vet att vi kan få plats med för vi får aldrig tummen ur och säljer dom.

Apropå andra saker så tänkte jag sätta igång och söka lite sommarjobb. Eftersom jag har tänkt att börja plugga till hösten så känns det inte som nån idé att söka ett annat ”riktigt” jobb men åh vad jag skulle älska att göra nåt annat i sommar. Gärna i stan så jag kan ta mig till jobbet på en kvart. Är sugen på att jobba inom handel eftersom OB:t är så bra. Fast mest är jag bara sugen på att inte jobba inom vården mer.

Och tänk! Att göra nånting annat till hösten! Att plugga för nånting som jag känner mig intresserad av. Vet verkligen inte hur jag började tycka att detta med projektledning osv är roligt, men det är ju det och det är en kompetens jag vill ha i TH och nånting som kan ge mig jobb. PEPP PEPP PEPP!

Livet alltså, ibland är det ju väldigt sugigt, men när det är bra är det bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: