Funderingar.

17 Dec

Musikhjälpen är det väl ingen som har missat den senaste veckan. Jag har som vanligt önskat låtar och blivit alldeles berörd av människors engagemang. 23 miljoner kronor. Det är så väldigt mycket pengar som det kommer göras mycket bra saker med.
Det har fått mig att fundera mer på det här med att skänka pengar. Jag har ingen hög eller särskilt stadig inkomst men en hundring eller två kan jag lätt avvara. Något som de flesta faktiskt kan göra egentligen. Det är lätt att tänka att ja men pengarna går ju alltid åt i slutet av månaden och det gör de ju för många. Men det skulle inte göra mycket skillnad om det drogs en hundring till nånting bra. Jag tänker skänka pengar till Kvinna till Kvinna för att jag tycker det de gör är viktigt.

Annars så kör livet på som vanligt. Mycket jobb med mycket långa dagar och inga kvällar gör att jag är trött mest hela tiden och går och lägger mig runt 9. Herregud.

Men snart är det jul och jag älskar ju den där högtiden så himla mycket! Tänker äta massa gott, umgås med familj och vänner och mysa med Eira. Fina tider.

Till våren blir det förhoppningsvis lite plugg i form av improvisation här i Linköping och genus i litteraturen på distans.
Sen hoppas jag innerligt på att vara med i en föreställning av vaginamonologerna i vår, men det är inte alls säkert så tänker inte säga mer om det.

Sen ska jag ta tag i min japanska. Tänker göra jlpt nästa vinter och att ha ett datum gör ju att jag måste plugga.

Det var väl ungefär det. Ser fram emot 2013. Känns som jag är påväg nånstans och inte bara står och stampar som jag gjort hela 2012.

Nu är det väl bara att hoppas att världen inte går under den 21:a. XD

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: