Dag 8!

20 Okt

Idag studsade jag upp klockan 7 på morgonen och försökte i mörkret med en sovande Maria var så tyst som möjligt när jag rotade i väskan efter handduk och kläder. Naturligtvis innebar det att jag tappade grejer och var allmänt förvirrad. XD

Hur som helst, här är vårt rum på TEN Hostel Osaka.
Såhär såg det ut när vi kom igår.
Photobucket

Och lite mer såhär ser det ut nu.
Photobucket

Hur som helst, vi hade sagt att vi skulle gå upp klockan nio idag så jag hade gått om tid att göra saker som att duscha och sminka mig och annat sånt där.
Photobucket

Vid klockan jävla 12 kom vi iväg från hostelet. Alltså, jag är inte alltid snabb, men Maria och Caro i kombination är helt jävla hopplöst! XD

Hur som helst, frukost blev det på Doutour! Ännu en chai latte! ♥
Photobucket
Photobucket

Ingen av oss hittar ju i Osaka så vi satsade på att vandra runt.

Äntligen fick jag en bild på Eitolastbilen!
Photobucket

Det finns många trånga gator packat med spelhallar, restauranger och annat roligt.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Vending machines, fan vad jag älskar dom! ♥
Photobucket

Så plastmaten. Som står utanför restaurangerna för att visa vad de har för nåt. Jag tycker det är så märkligt och roligt.
Photobucket

Så äntligen har vi varit på vår första karaoke sen vi kom hit. Såklart, för nu är Caro med oss. En timme av nästan bara Eitolåtar! 😀
Photobucket
Photobucket

Sen glömde jag bort att ta bilder för vi gick mest runt i tusen butiker och jag har liksom inte varit på shoppinghumör idag. Fast jag måste ju nån dag införskaffa en såndär söt liten hatt med öron som alla har här nu! De är alldeles, alldeles underbara!

Så avslutade vi kvällen med att äta okonomiyaki och få den stekt av personalen. Alldeles perfekt rundade och snygga. Och såklart galet jävla goda!
Photobucket

Imorgon åker Mariqa iväg med en kompis från hennes tid i Fukuoka och jag och Caro får klara oss själva under dagen. Sen ska jag och träffa Alissa, en vän som jag känt i runt fyra år men aldrig träffat. Vi blev vänner på LJ, vi är båda fans av Eito. Så det ska bli så himla fint att faktiskt träffa henne på riktigt! Vi ska äta okonomiyaki! Woho!

Det ska bli roligt att vara lite själv också, visserligen bara resan dit och tillbaka, men efter åtta dagar när en bara är ensam på toan är det skönt att få vara med sig själv för en stund.

Det var allt för idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: