Dag 5!

17 Okt

Idag har varit en väldigt fin dag trots ihållande förkylning. Vi startade dagen med att åka till Shibuya, köpa chai latte på Starbucks och gå till Tower Records. Idag släpptes nämligen Eitos nya skiva 8EST!
Reklamen var överallt! 😀

Efter att ha inhandlat fina saker köpte vi mat och begav oss till Yoyogi Koen, den finaste jävla parken i hela världen. Där satt vi och åt och pratade om livet, Maria gick även iväg och fotade rosor och blev kompis med en man som gav henne två böcker.

Så en snabb sväng hem och sen iväg till Ghibli museet. Det var fantastiskt gulligt och där visas kortfilmer som en bara kan se där och naturligtvis var den alldeles magisk också!

Sen åkte vi och träffade Iori som vi träffade i typ april 2008 och som Maria haft sporadisk kontakt med sen dess. Ingen av oss var väl så väldans pepp på och ses utan ville mer åka hem och sova. Men det var hur roligt som helst, Iori är väldigt lätt att prata med och han tog med oss till en restaurang med mat från Okinawa och sen gick vi vidare till en brittisk style pub.

Nu är vi hemma och trötta och väldigt glada att vi inte har några satta planer för imorgon.

Nu väntar jag på att bilder ska laddas upp, men det tar tusen år och jag orkar inte riktigt bry min hjärna med alla dessa länkar, så ta en titt på photobucket så kommer alla bilderna där med tiden!

http://s232.beta.photobucket.com/user/therese-chan/library/JAPAN%202012

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: