Köpstopp.

2 Mar

Sen i januari har jag haft köpstopp. Det är inte ett helt fullt köpstopp. Jag köper inga nya kläder förutom sånt som går sönder och används flitigt, alltså strumbyxor och tights och sånt. Jag får även handla på second hand hur mycket jag vill plus sånt som behövs till lägenheten. Typ att vi behöver köpa en hylla för våra cd-skivor. Plus att kultur går utanför köpstoppet. Böcker, filmer, skivor.

Så ja, ett ganska öppet köpstopp, men det gör iaf lite skillnad.
Och det är lättare än jag trodde det skulle vara. Bara jag håller mig ute från affärerna. Jag älskar att shoppa, verkligen älskar, men jag har mer än jag behöver redan så det känns som ett bra val.

Köpstoppet kommer gälla fram tills jag åker till Japan. Det är inte en chans att jag är i Tokyo utan att ta del av den fantastiska shoppingen som finns där. XD

Hur jag ska få råd med den där resan är ju dock en stor fråga. Det jag skulle komma fram till angående köpstoppet är just att jag ändå inte får nåt jävla sparande gjort. Alltid är det nåt som kostar och den här månaden kommer vara ett litet helvete. Har en resa att betala. En resa som tanken var att jag skulle ha haft pengar undanlagt till vid det här laget. Men det gick ju av helvete.
Ett lyxproblem kanske men just nu känns det inte så jävla lyxigt kan jag säga. 

Suck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: