Ehm.. julkalender..

8 Dec

Jag borde ju ha fattat att jag inte skulle klara det här med att posta varje dag. Så idag pratar jag om nåt jag tycker extra mycket om istället:

Fittan!

Seriöst. Fittan är den bästa kroppsdelen. Bara att den har klittan gör att den vinner bästa kroppsdels-tävlingen! Och det pratas för lite fitta i alla sammanhang. Sexualundervisning till exempel. Där fittan inte är nåt annat än sättet att bli med barn med. KLITTAN DÅ?! Jag minns inte ens att vi faktiskt fick lära oss nånting om klittan, vilket ju är helt galet med tanke på att det är den enda delen på människans kropp som är till endast för njutning! Borde det inte talas vitt och brett om detta fantastiska vi har fått i våra kroppar?

Hur som helst. Jag älskar min fitta! Den är världens bästa grej. Jag har aldrig haft några problem med min fitta heller. Ingen svamp, inga smärtor ingenting, förutom mensvärk då, och röda prickar efter rakning. XD Vilket är anledningen till att jag inte rakar mig särskilt ofta, jag gillar att vara rakad, blir mer känslig då, men fy fan när det börjar växa ut och sen den tiden det tar att raka busken? Nej tack. En gång i halvåret räcker gott.
Enda gången jag har hållt igång en regelbunden rakning var när jag hade ett BDSM-förhållande och min dom krävde det. Och det är nog det enda som skulle få mig att raka regelbundet igen. XD

Så, lite fittpepp på detta då!

Först och främst, låt oss prata mens! Jag stöter på så himla mycket folk som tycker mens är enormt äckligt och jag förstår verkligen inte. Kvinnor som har mens en gång i månaden och kommer ha det fram till klimakteriet och som under ungefär en vecka i månaden går runt och känner sig äckliga pga en helt naturlig del av kvinnans kropp. Det är så jävla sorgligt, jag skyller på samhället som vill ha oss kvinnor till rena, hårfria, kroppsvätske-fria varelser som aldrig ens fiser. PÖH! Jag fiser, rapar, bajsar, snorar och blöder klumpmens och jag tänker fan inte skämmas!
Så låt oss fira mensen med tampongörhängen eller mens-grattiskort!

Så lite länkkärlek!

Fitt For Fight – Fittaktivism när den är som bäst! Fittan på stan, fittan frågar, fitthistoria osv. Helt fantastisk blogg!
Glammuttan! Varför inte skaffa dig en fantastisk fitta att ha om halsen? Själv fick jag hem min häromdan och jag älskar den! Nu är det också en adventskampanj som pågår där två glammuttor säljs till reducerat pris varje vecka, så passa på!

Förresten så bakade jag pepparkakor idag. Herregud vilken tid det tar och till slut blev jag så trött på grisar och hjärtan och gummor att jag bestämde mig för att göra lite fittor istället!

Före:
Photobucket

Efter:
Photobucket

Och titta på min fina glammutta! Dålig bild för jag orkar inte leta fram kameran, men den är lila och rosa!
Photobucket

Heja fittan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: